Zvláštní
v podvazcích
uvězněná
báseň....
Snad je to
o tom,
že jistá dáma
přeje si být
chtěná
vážená
a ctěná
a dovolává
se pozornosti
muže,
jenž pro ni mnoho
znamená...
a nabádá muže
mít se napozoru
...je nádherná
ve svém snažení
a
za
okny
mráz kreslí
z nebe
S
N
Ě
Ž
E
N
Í
19.01.2013 15:40:32 | kudlankaW