Jemne jsou
Anotace: Všechny jsou krásné, tak jemné na pohled, po cestách ztracené v slunečním svitu. S...
Všechny jsou krásné, tak jemné na pohled,
po cestách ztracené v slunečním svitu.
S křídly na cestách proletují celý ten svět
co voní láskou a krásou květů.
všechny jsou z tisíce úsměvů jediným
co nad oblaka s duší zněl,
by krásou své lásky tvým očím
celý život rozezněl.
Tiše poletujíce kolem svých stínů
bych jediného si snad přál,
by má láska tobě dala sílu
vzlétnou spolu výš a dál.
Dvě nahé dlaně pod světlem z křišťálové duhy,
dva milenci zapadlí ve svůj svět,
láskou, svým srdcem nezapomenuli
že spolu sebou budou kvést.
Komentáře (0)