Ľudia
Anotace: Toto vzniklo počas jedného z nekonečných čakaní na autobus :D
ľudia
sme ľudia bez cieĺa
bez názvu
bez obsahu
sme iba ľudia
bytosti
v jednom svete
ale každý z nás
žije aj tak osve
sme ľudia
cynici
medici
autori
a právnici
a všetci čakáme na rovnakej stanici
ideme
ponáhľame sa
za cieľmi čo pokladáme za dôležité
ale nie sú
to zistíme keď to budeme mať odžité
ideme nikde
ako v tej piesni
čo keď ju počujem vždy ma tak stiesni
ľudia bez méty
s nepokojom v duši
do cieľa neprídu
a to ma krúši
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)