Usínat
Stíny se hrouží do pokrývky
Červené jak čerstvé bordó
A já chci spát
Tolik spát.
Uvidíš mě v hodinách
Jak po rafičkách budíku
Spěchám probudit Tvůj sen.
Ale teď
Ještě stále
Chci spát
A usínat.
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)