Nepřestávejte se usmívat na lidi kolem,
ani když půjdete sami polem.
Úsměv vás nestojí vůbec nic,
ale dáte jím mnohem víc.
Můžete popřát dobrý den,
stačí usmát se jen.
Rozdáte i dobrou náladu,
možná, vyřešíte nějakou záhadu.
Úsměv je zázračný
a nikterak náročný.
Stoprocentně všem sluší,
když ústy spojí své uši.