běžíme si naproti
jenže každý jiným směrem
já vlevo
a ty na sever
co nebylo se ztrácí
a co se ztratilo už nikdy nebude
chci ti říct
že
černou tužkou nemůžeš namalovat barevný svět
na bílou kůži mýho gauče
hrozně zajímavá
22.01.2013 14:18:46 | CCGREE