Anotace: Napsáno 21. 1. 2013
Tvá víčka, již měla dávno spát,
za chodu noci, něco hezkého si nechat zdát,
než dotknou se zítřka, kdy realita upadá,
tma oblíkne si bílý šat, jen přetvářka,
která lidi nutí dělat ze sebe blázny,
tento svět snů je tak, je tak prázdný.