hernis...
Anotace: setkání pod rovinou rozumné řeči...
překročení mezí
světy bez obrazů
tichou průzračností
gesta bez komentářů
mlčenlivá jmenování...
okamžité poznání
rýsující
nehybnou strukturu
co není z dramatu
ani z vědění
je to bod znehybnění
v tragičnu
které ji zakládá
a současně zpochybňuje...
zanícení
které skýtá hra
je cenou pro toho
kdo prohraje
něco jako ruka
co zachrání
tím
že se nevztahuje...
Přečteno 294x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, Radhuza, poeta, střelkyně1, hanele m., Miriska, Joe Vai, Sarah
Komentáře (5)
Komentujících (4)