HNUS
Anotace: Nejde o slova, či text, ten nestojí za nic...spíš jen experiment na vyvolání pocitů :)
V elektrice zabzučelo,
symfonie atomů
pokrylo co v dosah bylo,
stvořilo svět Platonů.
V křesle výplň požahalo,
vzplálo,
a již víc se neptalo.
Prosklenou výplní to
co zničilo pozorovalo
a nípalo si záděrky.
Víc soli v očích,
než,
co za nehet by se vešlo.
Jen upatlaná kůže
pokryla se mu slizem,
když z důvodu pocení,
prošpikován jedem jedů,
odhalí svou tvář to stvoření.
Špičkami svými
množí to svinstvo,
žel.
Co se pak v plíží
do morku roztrhaných těl.
Komentáře (0)