Jaroletní něha
právě přistává...
možná je to vločka
sněhu poslaná...
ta, co zvolna taje
pod dotekem rtů tvých...
tichý příslib ráje...
léto... jaro... sníh?
Čas tu zvolna mizí
před něhou
čistou
ryzí...
:o)
25.01.2007 14:45:00 | Cecilka
Ano, ano ... též zimu nemusím, ale nejsou proti pár vločkám. Prý snad v únoru (Február :o) )
17.01.2007 12:16:00 | NikitaNikaT.
....jaroletná něha,
je aj trochu naděje,
co v té chladné zimě,
každé srdce zahřeje...
16.01.2007 15:13:00 | Aniba