Předvolební klání
Anotace: ...a tak se to opakuje stále dokola
Miluji ten boj předvolební
a je mi jedno, kdo vyhraje,
dle slibů je přec nabíledni,
že se budeme mít líp,
a o tom to vlastně je.
Jenom mi vadí,
jak v tom davu,
jeden na druhého
strká psí hlavu.
Pak ani nevíme
- kam paměť sahá -
kolik těch pejsků
mezi námi běhá.
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
Komentáře (0)