na jednom průčelí vězení je nápis
,,Pokud lze zkrotit divou zvěř
není třeba zoufat
ani nad nápravou zbloudilého,,...
umíte si představit
někoho bez končetin
a bezhlavého?
neboť to
že je hlava důležitější
než třeba nohy
nás učí jen zkušenosti...
možná ano
ale neumím si představit člověka
bez myšlenky...
Tohle se mi líbí a možná by mi to i stačilo....ale bez začátku by konce zřejmě nebylo :-)
25.01.2013 09:38:00 | Miriska