našla jsem tě ve sklenici dýňového kompotu
ty můj panáčku z rozinek
tvoje kůže voní po hřebíčku
srdce máš na klíček
já rozumím mám v sobě moc džemu z Džona Lennona
a nevěřím si bylo mi třicet let
dal bych cokoliv za nejlínější automobil na světě
jo s takovým autem změnil bych úplně celý svět
ona to ví
topíš se v ananasovém džusu
jsi jen plátek citronu na hladině její duše
ona to ví ale netuší
jaké to je umírat když plujou kolem tebe kostky ledu
tak buď tiše
měl jsem chuť být jen ze sněhu
a tát na horkém slunci
měl jsem chuť být stejně dobrý
jako upečení sumci
stejně všechna jabka jednou shnijou
nemusíš se bát
bez toho všeho nebylo by o co stát
toho kdo tě potřebuje
toho nemiluješ
a tomu komu utíkáš
k tomu se teď přibližuješ
Kája, sestro.) :D
to máme lišky, pepsi, a Káju.
25.01.2013 16:40:38 | CCGREE