Kdo jsou
Kdo vlastně jsou?
A jaký maj práva?
Lidé kvůli nim lžou
a perou se
a zabíjej
a někdy celý dny dřou
aby měli jich dost
a i tak jich maj málo
a jinemj je záviděj.
Kdo vlastně jsou?
Jsou jen hloupý prachy.
To kvůli nim mívám ty podivný strachy.
V noci se potím,
budím se ze sna,
že neni jich dost a nikdy nebude.
A stále to nechápu.
Kdo vlastně jsou?
A jaký maj smysl?
A Jaký maj práva?
Proč jednim klid berou
a druhejm ho dávaj?
Kdo vlastně jsou...?
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Jack Salmon, Rootness, Robin Marnolli
Komentáře (6)
Komentujících (3)