Z krabiček od cigaret
stavím si vlastní kabaret
mžourám vzteky..
že tu nejsi
jen asi
a vlastně
nechci abys tu byl.
Tak zkouším básně.
Vztekám se u Luckyn..
na ty měkký krabičky
a štve mě..
že jsi šel.
Teď už to nemá to kouzlo.
Už ani moje soukromý varieté
neni co bejvalo.