Šourám se nočními ulicemi, protože odrazy lamp mě vítají.
Cítím chlad zimy a náruč noci.
Přemýšlím, vzpomínám, odpouštím
předčasně..
Z chodníků cituju verše žulových kostek
co časně před ránem jsou věrným společníkem.
Něco mě táhne někam, kam musím jít
někam..
kde budu doma už navěky.
Ale moje unavený tělo, co se nedočká spánku
má stín, co chce odhalit nebo zničit
a duše co má na kahánku, chce hledat
jen..
to trvá věčně