Kuřecí
Kolik kuřecích hrudníčků
musela bych potkat
než najdu ten
jenž slepici nepodoben
hlavu složíc
chrochtala bych blahem
Kolik plev od zrn
popelka nepřebrala
čich sám mi našel
hrášky,který nedobrala
Kolik cigaret sdílet
s rozbřeskem za zády
potajmu pod dekou
předstírat šarády
Kolik pukavců usmažit
kohoutům k snídani
předstírat orgasmus
se srdcem na dlani
Přečteno 455x
Tipy 8
Poslední tipující: tooc, Miriska, Sarah, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)