Jen tak chodit
*************
Jen tak si chodit
v čerstvě napadaném sněhu
jak na bílém plátně
obraz malovat,
na chvíli
snad malířem se stát
než bude někdo
v mém díle pobíhat.
Vím, jen shora
a jenom tak krátce
mé umělecké dílo někdo ocení
ale chodit jako první
v čerstvě napadaném sněhu
tu moji zálibu od mala
už nic nezmění.
Ale…to ale
v čerstvě napadaném sněhu
dělám vozíkem koleje
jde to sice těžce,
ujížděj,
„jinak tě někdo poleje“
ale co,líp už přece nebude
tak dobře je
*~*~*~*~*
Úžasně citlivá poezie života. Jsi skvělá, že umíš najít radost tam, kde jiný by to vzdal. Zasloužené ST :-)
(a beru si z tebe příklad)
28.01.2013 10:41:28 | Miriska
za tuhle ST květko
(jen to písmo se mi zle čte, něešlo by jiné, nebo větší příště?:-)
RM.
27.01.2013 21:57:58 | Robin Marnolli