V náručí
Schovej mě v náručí,
něžně a bez řečí,
celou, kousek nestačí.
Schovej mě v náručí,
schoulím se v bezpečí,
to štěstí zaručí.
Schovej mě v náručí,
tam je to nejhezčí,
snad to neskončí.
Schovej mě v náručí,
klid mi to doručí,
ne, tady se nebrečí.
Schovej mě v náručí,
už trable netlačí
moc se mi ulehčí.
Schovej mě v náručí,
děkuji, to už stačí.
Přečteno 521x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)