Tramvaje
Tramvaje jako housenky
pomalu plují po kolejích
Cink, cink
Bědují a sténají
Nacpáni do jejich špinavých břich
Oči netečné
přešel nás smích
Soumrak padá a jejich oči svítí
do mlhy všednosti
Cink, cink
Nastupujte !
Příští je konečná
Tak co tu stojíte ?
Skláním se.
Dveře se zavírají
Už není úniku.
29.1. 2013
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)