Anotace: <p>Po těžké noci vztal jsem</p> <p>a po minerálce hned chnap jsem</p> <p>už...
Po těžké noci vztal jsem
a po minerálce hned chnap jsem
už slyším klíč v zámku
to asi služka se vrací
podívat se na to
jak na koberec se zvrací.
Otevřu oči a tu co nevidím
ve dveřích stojí nějaký podivín
zírá na mě co tu dělám
já,já jsem tu doma doparoma.
Podívej se vedle sebe
má žena leží vedle Tebe
to nemůže být tvoje paní
já skákal celou noc na ní.
Růženka se probudila
nahá jako lesní víla
kde jsem muži kde jsem byla
s tím pánem jsem souložila.