nápady
Anotace: tolik je nápadů,..
Tolik nápadů, tisíce otočených černobílých stránek
A přečtených, podotýkám, že s velikou radostí
I múzu mám, že mohl bych psát bez poznámek
Jen nevím, co s myšlenkou plnou pochybností,
Se strachem, že svět jen dalších pár řádků zatratí
Zapomene jméno, z vášně v srdci popel zbude,
Místo černé a rudé bude jenom bílá vlajka vláti.
Komentáře (0)