Nevím…
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Mít lásku na splátku
puntíky na šátku
a chodit pozpátku
od pátku do pátku
vlnit se jako had
a nikdy nemít hlad
mít ráda a mít rád
neříkat stále snad
od lásky kopanec
nečekat na konec
z klokočí růženec
složit se na věnec.
…………
Pak zvonec zazvoní
nikdo čas nehoní
ty práskneš do koní
fialky zas voní..
*********
*****
paní Květko, toto je nádhera a já Vám děkuji za zážitek. Přečtu si jak bude čas i jiné Vaše básně. Petr
31.01.2013 19:43:22 | Pitrýsek.A
to mne těší a přeji pěkný večer...jinak jsem i na LIBRESU...
31.01.2013 20:46:44 | Květka Š.
děkuji za informaci :-) podívám se i tam, ale to se zase musím registrovat, že? abych nebyl rozkouskován příliš :-D
31.01.2013 21:09:10 | Pitrýsek.A