Zaprášená

Zaprášená

Anotace: poslouchal jsem jazz

kroky davu
smývající krásu
ze zarosených ulic
vlažného rána
letargie
slyším jazz
ze starého rádia
přes ulici
krásné
špinavé ráno
cestou do fabriky
černobílé cedule
pošťák na kole
šlape v rytmu melancholie
všichni naladěni
na stejné vlně
práce
náplň života
boty čvachtají
v kalužích co po sobě
zanechal déšť
noční návštěvník
když míjím krámky
s masem
a bavlněné výlohy
obchůdků s oděvy
ranní úleva Boha
přejdu po
sedmibarevném mostě
Karlín
jeptiška
píská
černě
jako ty ulice
chorus klarinetu
cestou do práce
Autor Smeták, 16.01.2007
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úchvatná... moc líbí!!

16.01.2007 19:03:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí