Jsi sobec
větší než já
- a to už je co říct -
já si to aspoň umím přiznat
---
klidně si žij v tý svý černobílý iluzi
o spravedlnosti
a velkorysejch činech
kde není místo pro soucit
a lítost
...
jenomže život není spravedlivej
a má daleko víc barev
rozměrů
úhlů pohledu
a odstínů viny
...
a i když odmítáš jejich existenci
tvoje hříchy
ti nikdo
neodpáře...
---
A já ti odpouštím
ale nezapomínám.
(nejsem černobílá)
Amen.
ST. vážně dobré:-)
31.01.2013 22:08:30 | Robin Marnolli