Sekce
V jaký mě máš sekci Ty?
Ve kdybych nebyl zadanej...
nebo
Až bude přítelkyně pryč...
ne počkej už vím
Proč si neužít než se usadím...
jo to je to pravý
Tak tam mě máš Ty
lepší než
Kdybys nebyla tak ...
tuhle sekci fakt nemám ráda
Neboj nic to nemění,
že vím kam sis mě zařadil,
já mám taky svoje sekce.
Komentáře (3)
Komentujících (3)