Hrobníkova lopata

Hrobníkova lopata

Anotace: neděste se

Zakopává lásku
zakopává nenávist
zakopává soucit
zakopává křivdy
zakopává hanbu
zakopává pokrytectví
zakopává skromnost....

Zahrabe tě hlínou
abys nesmrděl
nerozkládal se na slunci
nezabíjel?

Nehodují supi
zakopáno jest
nehodují vlci
zakopáno jest
nehodují havrani
zakopáno jest
hodují červi...

hrobníkova lopata
dřina a pot
brána otevřena
a zavřena...
hrobníkova lopata.
Autor Uldor, 16.01.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí