Z povinnosti ke vzpomínkám
na tebe vzpomínám
A je mi zle..
Zapomínám, co jsem řekla
co všechno ti slíbila
A to protože..
Si jen tak žiješ v paláci
svýho prázdnýho svědomí
kde..
ti oběti jako já dělaj rukojmí
a jen jejich matky pláčou
když..
z noci děláš dny
a ze dnů noci
když..
ve zlejch slovech je tvá síla
co mi tě připomíná
ve svalech máš rozum
a rozum v pervitinu
a ne..
neschovám se pod peřinu
protože mě ničí, že žiješ jako král
a nelituješ toho, co sis vzal
nemam sny
když nechci spát..
Fiši,
jde vidět, že to máš zažitý,
takový zrcadlení on a ty
po perníku steroidy, dekadence
šílený stavy, pulzující abstinence.
Why not?
Prožitky co bolí
kdoví, kdy jej skolí
to poslední s kosou
s kostmi, nohou bosou...
Dobrá práce Fiši.
Pukrle, KudlankaW
02.02.2013 10:33:26 | kudlankaW