ťukání do přístrojů ve večerních hodinách
Lehce a pomalu,
až lenošivě
po krůčkách došlapuje
a sténá
po kapkách,
po okapech,
melodie, kde trumpeta
stává se růží a trním stoupá
dým,
bleděmodrý
jako tvář utonulého
a banální obrázek monumentální stavby
tvoří tu správnou melancholii…
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: vkl, Miriska
Komentáře (1)
Komentujících (1)