Na co jsi myslel
když jsi mi radil, jak dál žít
a sám nevěděl co s tím..
Jaký to bylo
bejt s náma naposled a zjistit
že neumíme ti poradit..
Jak ses asi cítil
když jsi na to šláp na rovný silnici
co končila stromem..
A zavřels oči
když jsi ujížděl před světem
nevyhnutelnou cestou..
Plakals
když jsi psal vzkaz
co už nikdy nechci číst..
Forreste proč
proč sis vybral nejzkaženější bonbón
Chybíš nám
Forreste..