Bez názvu 03
Anotace: Anotace bez legrace.
Svíjivé klubko hadů
v mém mozku, mozku, mozku
Mám rozeklaný jazyk
a dýchám kouř
Mými žilami koluje láva
a místo vlasů červy
Zuby bořím do uhnilého masa
svého těla, těla, těla
Kůže jako papír
hoří na mé ruce
Kolena má, rozdrcená
a z lebky rohy, rohy, rohy
Komentáře (6)
Komentujících (6)