Nesnáším ty kecy
,,Navždy s námi" a
máme tě rádi..
proč to čtu z věnce
když tu nejsi..
A to..
,,Bude to dobrý"
když nemoc je kurva
co daň si vybírá..
Tu bezmoc, co ti nepomůže
ikdyž jsem chtěla
stejně mi tě vzala..
Děvka s jménem RAKOVINA!!