Muž odešel z hospody..
Anotace: experiment pozdního odpoledne
Muž odešel z hospody..
po chvíli se přistihl, jak už dlouhou chvíli stojí
a vyhrožuje svému stínu.
Pak se muž naštval, otočil se
a odešel za sluncem.
…
Přišel domů až za tmy, pak usnul.
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Sládková, PIPSQUEAK
Komentáře (0)