Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=1PX6sD3JIyk
Bloudím nocí
v záclonách skrývám smíchšeptám do dlaní a loudímpotají si chci snít
...v žáru vášnědo deště jítv ozvěnách hlasitýchsvé jméno chtít...rozpůlit...
Dnes jsem se dostala na tvou stránku. Krásné. Píšeš srdcem.
13.02.2013 21:55:31 | laludmi
už jsi mi tu začala chybět :)
05.02.2013 17:38:47 | Jiná
:-))
05.02.2013 21:32:36 | Kett
Ty umíš ale krásně snít:))
04.02.2013 21:32:01 | střelkyně1
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?