Anotace: A stejně tak jak Měsíc, i my jen jsme, nenaleznuvše smyslu. Snad máme právo být. Prázdné a pusté oběžnice těch druhých.
úžasné čtení na dobrou noc...líbí se mi ten nápad, ty rýmy, které na sebe navazují, vždy v další sloce, líbí se mi to německé vyznání lásky na konci, líbí se mi ta atmosféra. Zatím nejhezčí co jsem četla...
16.01.2007 22:33:00 | Sunny