Bílá křídla stříbrem pokrytá
jemně černá z části blankytná
tvoje moje já
kdo nás předělá
kdo vymámí lásku dar
když život nám jej vzal
s tebou
bez tebe
jak život v plamenech
vášeň láska žár
zlé skutky spal
pak spolu v nebi pekle snad
prolínají se drak i had
sníš?
já vím
pochyby a bolest
zrada
hledá svého vraha.