Penetrace starého snu,
Erupce opadlé slávy,
Tak bojuji proti zlu,
Rozrůstajícím se do mé hlavy.
Tleskám sám sobě,
Arogantně vysmívám se,
Jak otáčíš se v hrobě,
Částečně rozpadáš se,
Maličko, a nebo hodně,
A znovu dohromady skládáš se
Nově.