Sedím a přemýšlím...
Anotace: Po optimistické "První" tu je takové povzdechnutí....Původně to byl spíš jen status na FB....
Sedím a přemýšlím...
Sedím a přemýšlím...Bez úsměvu, mlčky a tiše.
Někde pryč je ten pocit "motýlů v břiše".
Sedím a přemýšlím...Co udělal jsem špatně, kde stala se chyba?
Já málo kdy bez humoru, nyní jak leklá ryba.
Sedím a přemýšlím...Mám otázky bez odpovědi.
Holé pocity tu předkládám, jako bych byl u zpovědi.
Sedím a přemýšlím...Nad lacinými verši této básně.
Kdy zlé se v dobré obrátí a bude zase krásně.
(LSI, 30.1.2013)
Přečteno 580x
Tipy 3
Poslední tipující: lucie.Tee, Adelheidis
Komentáře (1)
Komentujících (1)