Jsem jen stará troska
mumie co místo formaldehydem
chlastem se obaluje.
V mladym těle
stará žena
stařena co lásce neholduje.
Co v panice ze života
zapíjí antidepresiva
litrem vína.
V touze po spáse
odpuštění
a nejvíc zapomnění.
Ty pilule co prej jízdu v protisměru
zaručeně obrátí..
A..
Mění ty svině
teď už nemůžu ani plakat
vyřvat ten žal, co chce ven..
A co pak?
Osud taky změní?