Daleká jest cesta zamnou
Ale ještě delší je předemnou
Přejdu i pekelnou bránou zlou
Projdu i tou nejčernější tmou.
Kvůli tobě projdu světa kraj,
abych mohla si s tebou dáti čaj,
Ty pro mě hodně znamenáš
Při pohledu na mě zčervenáš.
Jednou z těch cest se musím dát,
Budu se možných pádů velmi bát,
Nechám čerstvý vánek v klidu vát,
A pozitivní energii budu sát.
Nechám se tebou doprovázet
Svými cestami i činy,
Nenechám tě nikdy odcházet
Bez dobré svačiny .
...přede mnou,
potom také dořešit rytmus.
RM.
05.02.2013 23:15:32 | Robin Marnolli
chyba se vloudila :) omlouvám se a děkuji příště se budu snažit být zase o něco lepší
06.02.2013 23:08:40 | majdik 2