Ty máš očividně klauny ráda, to já se jich spíše bojím.. Asi mě děsí ten věčný obraz úsměvu..:) Ale na druhou stranu, nikdy jsem žádného neznal osobně..
29.05.2013 17:25:02 | kolemjdouci
Ano, zboznuji klauny, od detstvi =) dokonce jsem jednoho znala.., byla to moje velika a asi posledni laska... klaunu se vetsina lidi boji, protoze nedohledne za jejich usmev.., ja tam vzdycky videla to vic, co me pritahovala, neco strasne hlubokeho, tak nejak jsem se s nimi dusevne ztotoznila.., klaunu se lide i boji, protoze v sobe nemohou nalezt vnitrni dite...
a moc, moc dikuu =)
29.05.2013 18:26:22 | lucie.Tee