Co je to?
Ano. Má postavení vysoko. Prožila renesanci, Baroko i Rokoko.Pořád ještě má svojí duší divokou a když jí budeš utlačovat, dá ti ránu na oko.
Je krásná a její cesty tajemné, vyprávějí příběhy veselé i dojemné.
Když náhodou žila tam kde tyranie byla.
Dokázala vyzrát na praktiky ničemné.
Ano je to tak a všichni o ní víme.
Je to ten pocit, když se z vlasní vůle, v parku k naší smůle, do psího hovna posadíme.
Zasluožila si i sochu na malém ostrově. Postavili jsme ji pro ní v dámské podobě. Díky ní můžeme platit kartou nebo hotově. A říká že každé rozhodnutí záleží jen na tobě.
Stejně jako rozhodnutí těch co v bitvách padali, jen aby jí alespoň pro svou rodinu dostali. Takhle přitažlivá je ta milostivá a chce, aby jme jí celou dobře poznali.
Ano je to tak a stejně na ní lpíme.
I když vlastně díky ní kolikrát narazíme. To nám ale nevadí, ona za to stojí. Mi stojíme za to jí a pomáhá nám v našem boji.
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: kytiu, Eru Alonnar
Komentáře (2)
Komentujících (2)