Jak dopíjím flašku
roste ve mně touha
ta co tě rozpoutá..
Stavím se na hlavu
z nepochopení
kde se to v tobě bere
ten šarm..
v nedbalý eleganci
ta drzost
co mi nedá šanci..
přijdeš si kdy chceš
do mýho života
zbytky sil
vyčenichat..
přjdeš a ničíš
odejdeš a zraníš..
jsem jako vdova
zas a znova..
Zas a znova
mechanicky
jen fyzicky
jinak nemilovat
to je jeho krédo
o tělo usilovat
chodící torpédo
06.02.2013 00:23:52 | kudlankaW