Rituál
Symbolicky v barvách
ke mě přistupovala
nekonečná temnota
prázdno a chaos
a zároveň všechno,
co se z modelíny
dá vytvarovat.
S pokorou bezednou
zimomřivá u ohně
pohltila mě
slepota,
které jsem se měla
vyvarovat.
Nebojím se jí a
jdu jí vstříc
brána a klíč zapadá,
krev se nedá pít
přes prostředníka.
Přečteno 414x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, whiolet, V.N.Losinský, Träumer94, seh, vodnař, Ollie, Hoppie, Miriska, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)