Anotace: Složenina z (názvů) nových děl a diskuzí na fóru. Taková dada krávovina. Jo a teď bylo toto: Rady pro život - pivo :D
Hitler a Klaus, koho bychom si na Hradě...
Sprostá slova... ale proč?
Protože se máme rádi - Letadlo v Peřinách
vypadá jako člověk ale... Jít sama
Všichni jsou tupci - Hemeroidy do každé rodiny!
Soukromý nebe hledáš, mrholí evolucí. Kávu?
SNY: Zavřená v pitevně
Až konečně odvykám ... I to se může stát
Kdo jsem?
Nektar z kouzelné liány
kdo já ;-)
a víš že mě ráno napadlo zhruba to samé když jsem nakoukla?
poskládaný je to skvěle :o)
06.02.2013 11:40:17 | hanele m.