Pivíčka
Do sklepíčka,
pro pivíčka.
Můžeme jich vzít více,
a dát je třeba do lednice.
Otvírákem otevřeme,
potom rychle nalijeme.
Půllitříkem ťukec dáme,
a pak do sebe jedno láme.
Prázdný půllitříček položíme,
a pak prázdnou láhev odklidíme.
Otvírákem otevřeme,
potom rychle nalijeme.
Druhé pivko před námi,
už se na vás třesem, dámy.
I to druhé do nás padne,
a pak k záchodu to táhne.
Třetí je tu co by dup,
necítím chladem zub,
Otvírákem otevřeme,
potom rychle nalijeme.
To bylo konečné,
teď jdeme na točené.
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Dark Princess
Komentáře (0)