Po špičkách
Hraješ si sama zavřená v pokojíku
já dívám se tajně schován v tvém šatníku
Hraješ si sama se sebou v tvých snech chci být já s tebou
Lákáš mě snad víš že se dívám
letmý pohled slabý vzdech
dveře pomalu otvírám
Tvé prsty krouží krajinou
netoužím poznat už jinou
jen tebe jednu jedinou
a tisíce hříšných cest
Proplétáme svá hříšná těla
v milostných křečích zauzlena
odhalujem své skryté touhy
život je jen okamžik pouhý
Přečteno 485x
Tipy 7
Poslední tipující: breberkar, Zamila, Adelheidis, Miriska, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)