Mefisto Ofélii
Pojď, má lásko
zavedu tě až hořícím branám
Drž se mě
má sladká, přesladká Ofélie
Vylétneme spolu stropem
až ucítíme síru
Pohleď na tu krásu z výše
a pod sebou nech svou víru
Pojď, má lásko
cesty už jen kousíček
Má drahá, drahá Ofélie
jsem na tvých vahách jazýček
Komentáře (2)
Komentujících (2)