Anotace: Krásná to květina, jejíž barva teče a taky má nerovný stonek.
Sbírka: Alfa a omega života
Jen myšlenka bez konce,
a minuta bezedná.
Jen špinavá hvězda,
a štěstí co se zdá.
Jen otevřené dveře,
a světla zář,
jen svázat je,
ty krásy co halí tvář.
Jen pohled bez očí,
a krásné bezhlasé.
Jen hloupý pád,
a prasklina v mase.
Jen obejmout,
a nehty do kůže.
Prsty do vlasů,
a ruce od růže.
Nic víc nečekám.
Ahojky,
mě tam nesedí
Jen pohled bez očí,
a krásné bezhlasé.
Jen hloupý pád,
a prasklina v mase.
- Jinak zbytek se mi líbí.
06.12.2013 14:01:59 | Laminie
A víš, že všechny růže jednou odkvetou, ale trny zůstanou?
Budeš ji chtít na rukou i pak?
08.02.2013 00:06:39 | Do Ga
tohle opravdu dost dobře napsané !
07.02.2013 19:26:13 | xoxoxo