Koukám na teploměr kolik je hodin
zima mi stéká do čaje (který nemám)
utkvělá představa holubů (kteří tu už nejsou)
mě děsí
(kdybyste věděli jak na mě zírali)
osladím si cigaretu
třtinovým cukrem
(prý je zdravý)
a budu dál čumět do blba
sledovat
jak sněhový vločky padají nahoru
k nebi
jako by do nich lidé foukali
"My vás tu nechcem! Kašlem na gravitaci."
To je náhoda zrovna dnes jsem se scháněl po Josephině,viz.autor S..a/báseň-Daphné/komentáře.Jinak ta tvoja pěkná.
24.05.2013 11:19:55 | Jozef Bojanovský